Buy
Plot, 242sq.m.
Νέο Φάληρο - Καραϊσκάκη
New

€370.000

Details
  • Code:

    #824

  • Price:

    €370.000

  • Area:

    242sq.m.

Description

Πειραιάς (Νέο Φάληρο - Καραϊσκάκη) ΠΩΛΕΙΤΑΙ άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 242 τ.μ. με συντελεστή δόμησης: 2,6, συντελεστή κάλυψης 60%, πρόσοψη 19 μέτρα, βάθος 13 μέτρα και μέγιστο ύψος οικοδομής 21 μέτρα. Τιμή: 370.000 €. Πρόκειται για δύο μικρότερα άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα 119,50 τ.μ. και 122,50 τ.μ. τα οποία θα συνενωθούν σε ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 242 τ.μ. και κτίζουν συνολικά 650 τ.μ. σε μέγιστο ύψος οικοδομής 21 μέτρα. Βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο στο Νέο Φάληρο, πολύ κοντά στο Στάδιο Καραϊσκάκη και 800 μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό του Νέου Φαλήρου.
Στην εν λόγω περιοχή και σε απόσταση 400 μέτρων περίπου από το οικόπεδο, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν μεγάλα έργα αναβάθμισης της όπως μεταξύ άλλων α) η ανάπτυξη ενός μεγάλου συγκροτήματος μεικτών χρήσεων συνολικού εμβαδού 58.000 τ.μ. περίπου και β) η ανάπλαση του πρώην εργοστασίου της ΧΡΩΠΕΙ και η μετατροπή του σε πολιτεία καινοτομίας.

Location
  • Location:

    Νέο Φάληρο - Καραϊσκάκη

  • Address:

    Ανδρέα Μουράτη 20, Πειραιάς 185 47, Ελλάδα

Η εμφανιζόμενη θέση δεν αντιστοιχεί στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
#
Property code 824

Contact agent

About us

Η GFK REALTY δραστηριοποιείται στην κτηματαγορά από το 2016, με αντικείμενο τις αγοραπωλησίες και μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων. Η επιτυχία της GFK REALTY βασίζεται στις ικανότητες και στον επαγγελματισμό των συνεργατών της, οι οποίοι λειτουργούν σαν μια συντονισμένη ομάδα, με στόχο την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών. Προς το σκοπό αυτό, διενεργούμε πάντα συνοδευόμενες επιδείξεις, χρησιμοποιούμε εκτεταμένα την τεχνολογία όπου είναι διαθέσιμη και συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους επαγγελματίες σε όλο το φάσμα της κτηματαγοράς.Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερα δυνατή εξυπηρέτηση, ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Κυρίως όμως, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που διέπονται από διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Copyright © 2024, built with by aBroker.